Contacteaza-ne

0764.475.641 / 0723.865.622

office@acci-irigatii.ro

Noutati

Unsprezece stationane de footbal din Brazilia vor fi echipate cu sisteme de irigatii Rain Bird, pentru cupa mondila de footbal din 2014.
Oficiali Romani in intalire cu partenerii nostrii straini NaanDanJain, furnizor de sisteme de irigatii pentru agricultura la nivel mondial.

Pentru satisfacrea dorintelor clientilor Art Consult Construct & Instal SRL achizitioneaza pentru dumneavoastra Miniexcavatore  pentru saparea santurilor

Blog acci irigatii Magazin Online

Sisteme de irigatii agricole  

Sistemele de irigatii pentru agricultura reprezinta o metoda eficienta de economisire a apei, a timpului de udare, implicit a energiei electrice, astfel reducand substantial costurile. Economisind costurile de productie/intretinere , culturile agricole se vor dezvolta fara riscuri.

Sisteme de irigatii prin picurare 

Dezvoltam pentru dumneavoastra mai multe tipuri de irigatii pentru agricultura in primul rand fiind irigatiile prin picurare, sunt si cele mai folosite si sunt destinate culturilor de legume, vita de vie, livezi etc. Pentru suprafetele mari recomandam banda de picurare cu costuri reduse si usor de utilizat, manevrat si montat.

Aripi de ploaie, irigatii agricole prin aspersie 

Configuram si  proiectam pentru clientii nostri sisteme de aspersie de dimensiuni medii si mari, avand in componenta lor aripi de ploaie modulare, cu legaturi rapide , usor de transportat si manevrat. Cu ajutorul produselor NaanDanJain, realizam sisteme de irigatii agricole la cele mai bune costuri de pe piata, avand un raport calitate/pret destul de ridicat.
Fiind un partener de nadejde al NannDanJain in Romania precum si al RainBird Romania, noi www.acci-irigatii.ro  va oferim solutii de  ultima generatie si solutii inteligente pentru irigatii si utilizarea apei la nivel local cat si nivel national.