Contacteaza-ne

0764.475.641 / 0723.865.622

office@acci-irigatii.ro

Noutati

Unsprezece stationane de footbal din Brazilia vor fi echipate cu sisteme de irigatii Rain Bird, pentru cupa mondila de footbal din 2014.
Oficiali Romani in intalire cu partenerii nostrii straini NaanDanJain, furnizor de sisteme de irigatii pentru agricultura la nivel mondial.

Pentru satisfacrea dorintelor clientilor Art Consult Construct & Instal SRL achizitioneaza pentru dumneavoastra Miniexcavatore  pentru saparea santurilor

Blog acci irigatii Magazin Online

Grupuri de pompare cu debite pana la 48 mc/h

Grupuri de pompare pentru terenuri de sport si irigatii agricole
Grupurile de pompare sunt două electropompe asamblate într-o unitate gata de instalare.Grupurile sunt concepute astfel încât orice creștere a cererii de către utilizatorii, va porni automat una sau ambele pompele în succesiune.


Acest lucru permite, printre altele, o reducere semnifi cativa a consumul de energie, din momentul in care intra in functiune doar electropompele necesare pentru a satisface cererea de apă.Circuitele electronice prezente in tabloul electric alterneaza functionarea pompelor.

Utilizari:Apa Curata si lichidelor chimice non agresive.
Irigare: locuri de joacă, în general (fotbal, golf, etc.) terenuri agricole,
Alimentarea cu apă: creste presiunea pentru industrie, blocuri,hoteluri, centre de comunitare, instalatii de tratare a apei, ansamblerezidentiale, școli, spitale, etc.instalatii de producere zapada artifi ciala.

Caracrteristici constructive:ELECTROPOMPELE sunt complete cu colectori de admisie si evacuare, robineti cu sfera si supape de retinere.Se achizitioneaza separat vasele de expansiune vericale
Postament realizat din profil metalic rezistent

COMPONENTELE de comanda si control instalate pe colectoarele de refulare sunt compuse dintr-un manometru și doua presostate reglabile de către utilizator (setarea din fabrică este setat la un domeniu de utilizare mediu a grupului, raportat în tabelele de mai jos).
TABLOUL ELECTRIC dotat cu intrerupator de blocare a usii, circuit de comanda a presostatului in functie de tensiune, circuit electric pentru functionarea pompelor in alternanta, protectie termica și sistem antisoc de pornire a electropompelor (pentru a evita pornirile false in cazul unor consumuri mici de apa).
CB2m: monofazic 230 V - 50 Hz.
CB2: trifazic 230/400 V - 50 Hz până la 4 k                                                  400/690 V - 50 Hz la 5.5 - 18.5 kW.