Contacteaza-ne

0764.475.641 / 0723.865.622

office@acci-irigatii.ro

Noutati

Unsprezece stationane de footbal din Brazilia vor fi echipate cu sisteme de irigatii Rain Bird, pentru cupa mondila de footbal din 2014.
Oficiali Romani in intalire cu partenerii nostrii straini NaanDanJain, furnizor de sisteme de irigatii pentru agricultura la nivel mondial.

Pentru satisfacrea dorintelor clientilor Art Consult Construct & Instal SRL achizitioneaza pentru dumneavoastra Miniexcavatore  pentru saparea santurilor

Blog acci irigatii Magazin Online

Electropompe monofazice complete cu regulator electronic programat pentru pornirea si oprirea pompei ,la deschiderea si inchiderea robinetului.


Sunt recomandate pentru pomparea apei curate fara particule abrazive si a lichidelor chimice care nu afecteaza materialele din care este fabricata pompa.
Pompele autoamorsante JSW sunt proiectate pentru pomaprea apei chiar si in prezenta aerului in lichidul pompat. Datorita fi abilitatii și silentiozitate sunt utilizate pe scară largă în sectorul domestic și în special pentru alimentarea cu apă impreuna cu rezervoare de hidrofoare /sau presostate Electronice Easy Press pentru irigarea gazonului, gradinilor, etc.
Instalarea pompelor trebuie facuta intr-un loc inchis sau protejat de intemperii.
Vezi graficul presiune-debit pentru pompele de irigatii seria JSW de la Pedrollo
EASYPUMP - EP I pompe pana la 0.9 kw
Electropompe monofazice complete cu regulator electronic programate pentru pornirea si oprirea pompei ,la deschiderea si inchiderea robinetului .In cazul lipsei apa asigura oprirea electropompei.
Temperatura lichidului până la +65 °C
Temperatura mediu până la +40 °C
Presiune minima de pornire a pompei 1.5 bar
Protecţie: IP 65
Tensiune: 230 V - Frecventa: 50/60 Hz
Curent maxim: – 10 A pentru pompepe cu EASYPRESS I

EASYPUMP - EP II- pompe pana la 1.5 kw
Electropompe monofazice complete cu regulator electronic programate pentru pornirea si oprirea pompei ,la deschiderea si inchiderea robinetului .In cazul lipsei apa asigura oprirea electropompei.
Temperatura lichidului până la +65 °C
Temperatura mediu până la +40 °C
Presiunea de rezistenta > 40 bar
Presiune minima de pornire a pompei 1.5 bar
Protecţie: IP 65
Tensiune: 230 V - Frecventa: 50/60 Hz
Curent maxim: – 16 A EASYPRESS IIEle sunt recomandate pentru pomparea apei curate chiar si in prezenta aerului in lichidul pompat, si a lichidelor care nu corod materialel din care este fabricata pompa.


Pompele autoamorsante Plurijet sunt proiectate pentru pomparea apei chiar si in prezenta aerului in lichidul pompat. Pentru silentiozitate, fi abilitate și consumul redus de energie sunt recomandate pentru uz casnic și civil, în special pentru presurizarea și distribuţia de apă cuplate cu rezervoarele hidrofoarelor de cuplare pentru recuperarea apei de ploaie pentru sisteme de irigaţii, etc.Instalarea pompelor trebuie facuta intr-un loc inchis sau protejat de intemperii.
Curba presiune-debit pompe Pedrollo plurijet

In functie de puterea pompei se pot configura 2 tipuri de sisteme  automate de pompare:

1.Sistem Easypump cu preosostat electronic de presiune, numai pentru pompe monofazate.Electropompe monofazice complete cu regulator electronic programat pentru pornirea si oprirea pompei ,la deschiderea si inchiderea robinetului .
EASYPRO ofera posibilitatea de a selecta presiunea de pornire a pompei la valori cuprinse intre 1 si 5 bari ,si este complet cu manometru digital,protectie amperometrica a electropompei si vas de expansiune de 3 litri pentru protectia pompei la porniri frecvente
Important:In cazul lipsei apa asigura oprirea electropompei

   

2.Sistem hidorfor cu vas de presiune ,presostat mecanic si panou de control.Pompele autoamorsante Plurijet sunt proiectate pentru pomaprea apei chiar si in prezenta aerului in lichidul pompat. Pentru silentiozitate, fi abilitate și consumul redus de energie sunt recomandate pentru uz casnic și civil, în special pentru presurizarea și distribuţia de apă cuplate cu rezervoarele hidrofoarelor de cuplare pentru recuperarea apei de ploaie pentru sisteme de irigaţii, etc.

Instalarea pompelor trebuie facuta intr-un loc inchis sau protejat de intemperii
DOMENIUL DE UTILIZARE
Capacitate de până la 200 l/min (12 m3/h)
Inaltimea de pompare până la 97 m
LIMITELE DE UTILIZARE
Inaltimea de aspiratie manometrică se ridica până la 9 m (HS)
Temperatura lichidului de la -10 °C până la +40 °C
Temperatura mediu până la +40 °C
Presiunea maxima în corpul pompei 10 bar
Serviciu continuu S1


 

Grupuri de pompare pentru terenuri de sport si irigatii agricole
Grupurile de pompare sunt două electropompe asamblate într-o unitate gata de instalare.Grupurile sunt concepute astfel încât orice creștere a cererii de către utilizatorii, va porni automat una sau ambele pompele în succesiune.


Acest lucru permite, printre altele, o reducere semnifi cativa a consumul de energie, din momentul in care intra in functiune doar electropompele necesare pentru a satisface cererea de apă.Circuitele electronice prezente in tabloul electric alterneaza functionarea pompelor.

Utilizari:Apa Curata si lichidelor chimice non agresive.
Irigare: locuri de joacă, în general (fotbal, golf, etc.) terenuri agricole,
Alimentarea cu apă: creste presiunea pentru industrie, blocuri,hoteluri, centre de comunitare, instalatii de tratare a apei, ansamblerezidentiale, școli, spitale, etc.instalatii de producere zapada artifi ciala.

Caracrteristici constructive:ELECTROPOMPELE sunt complete cu colectori de admisie si evacuare, robineti cu sfera si supape de retinere.Se achizitioneaza separat vasele de expansiune vericale
Postament realizat din profil metalic rezistent

COMPONENTELE de comanda si control instalate pe colectoarele de refulare sunt compuse dintr-un manometru și doua presostate reglabile de către utilizator (setarea din fabrică este setat la un domeniu de utilizare mediu a grupului, raportat în tabelele de mai jos).
TABLOUL ELECTRIC dotat cu intrerupator de blocare a usii, circuit de comanda a presostatului in functie de tensiune, circuit electric pentru functionarea pompelor in alternanta, protectie termica și sistem antisoc de pornire a electropompelor (pentru a evita pornirile false in cazul unor consumuri mici de apa).
CB2m: monofazic 230 V - 50 Hz.
CB2: trifazic 230/400 V - 50 Hz până la 4 k                                                  400/690 V - 50 Hz la 5.5 - 18.5 kW.