Contacteaza-ne

0764.475.641 / 0723.865.622

office@acci-irigatii.ro

Noutati

Unsprezece stationane de footbal din Brazilia vor fi echipate cu sisteme de irigatii Rain Bird, pentru cupa mondila de footbal din 2014.
Oficiali Romani in intalire cu partenerii nostrii straini NaanDanJain, furnizor de sisteme de irigatii pentru agricultura la nivel mondial.

Pentru satisfacrea dorintelor clientilor Art Consult Construct & Instal SRL achizitioneaza pentru dumneavoastra Miniexcavatore  pentru saparea santurilor

Blog acci irigatii Magazin Online

Consultanta, proiectare, executie sisteme automate de irigatii pentru spatii publice,irigatii gradina , irigatii agricole,irigatii pentru terenuri de sport.

5. Dimensionarea corecta a tuburilor de polietilena PEID, astfel incat sa se evite inlocuiri ulterioare ale acestor tevi deoarece implica costuri ridicate.

Cinci reguli de baza pentru a alege un sistem de irigatii profesional 

Avand un design profesional este cheia pentru un proiect de irigare de succes. Indiferent de calitatea produselor utilizate rezultatul final nu va fi un succes dacă nu sunt urmate anumite reguli:
1. Produsele de irigare sunt selectate pentru a se potrivi cel mai bine suprafetelor și tipului de plantare.
2. Echipamentele de irigare sunt grupate pentru a se potrivi diferitelor tipuri de plantare și a zonelor de gazon.
3. Aspersoarele sunt montate pentru a asigura o acoperire uniformă a zonelor de irigatii si a suprafetelor, iar in caz contrar vor exista probleme mari in refacerea pozitiei acestora.
4. Numarul de aspersoare de tip spray,de tip rotor sau furtun si banda de picurare sunt grupate astfel incat alimentarea cu apa sa nu fie depasita. In termeni tehnici ,,Debitul consumat’’ este egal cu ,,Debitul produs’’ de pompa sau de sistemul de alimentare cu apa centralizat la anumite presiuni de lucru, mai putin piederile de sarcina produse de tevi, fitinguri si vane electrice.

Ce va oferim in urma realizarii unui proiect de irigatii?

Departamentul nostru de proiectare produce si va trimite in cel mai scurt timp posibil o solutie personalizata ce garanteaza un sistem eficient si economic de irigare.

Lista si costurile pentru materialele necesare
Planul intocmit pe calculator cu traseele tevilor, pozitiile aspersoarelor, razele de actiune ale acestora, si amplasarea acestora in planul de situatie.
Identificarea pe plan a zonelor de irigatii prin numerotarea acestora si tipul de apersoare folosite precum si duzele acestora tinand cont de culori.
Scheme de amplase pentru aripile de ploaie pentru irigatiile agricole si scheme de mutare ale acestora.
Ghid de utilizare si intretinere a sistemelor de irigatii prin aspersie
• Dupa ce studiul pentru sistemul de irigare este complet, va putem furniza echipamentele de irigatii conform listei si putem trece la realizarea efectiva a sistemului de irigare, sau puteti monta singuri in cazul irigatiilor prin picurare.